Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Ute etter en oppskrift på pastasalat uten kjøtt? Da må du prøve denne oppskriften på kremet pastasalat fra Veganske Fristelser! Salaten bruker pastaskruer som kokes al dente som deretter blandes med sprø og friske grønnsaker. En perfekt kontrast til de myke belgvekstene av eget ønske – slik som kidneybønner, smørbønner eller kikerter. Alt veltes i en hjemmelaget dressing som gir en rund og god smak med hint av hvitløk. Like godt på et 17.mai-langbord, som til lunsj eller tilbehør til grillmat. En rask og enkel oppskrift som er full av smak, tekstur og farger.
Kok pasta i en kjele
Kok pasta i vann med litt salt, så lenge som det står på pakken eller til den er al dente.
Kutt grønnsakene
Skjær paprika, agurk og cherrytomat i små biter. Ha det i en salatbolle, i tillegg til ananas og mais. Vårløken kan legges til side som topping senere.
Tilsett den ferdigkokte pastaen
Når pastaen er ferdigkokt, hell av vannet og skyll det i kaldt vann. Sil av resterende vann og ha det i salatbollen.
Tilsett bønner
Skyll bønner og ha det i salaten.
Blant dressing i en skål
Lag dressing i en egen skål. Bland sammen rømme, majones, salt, sukker, løkpulver, hvitløkspulver og pepper. Ha dressingen over salaten og bland alt sammen.
Topp salaten med vårløk
Topp salaten med oppskjært vårløk. Server og nyt!