Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Liker du pepperkakedeigen mye bedre enn selve pepperkakene? Da er du ikke alene. Disse pepperkakekulene smaker som pepperkakedeig - seige og kjempegode! De veganske daddelkulene er naturlig glutenfrie og inneholder ikke melk. Gi dem bort til en pepperkake-elsker i julegave, eller server dem som snacks på julebord eller andre festligheter. Server gjerne med annet julegodt som myke pepperkaker og pistasjekuber! 1 porsjon gir ca. 12 kuler.
Mal mandlene i en blender
Mal mandlene i en blender, foodprosessor eller kjøkkenmaskin. Hell de malte mandlene i en stor bakebolle.
Tilsett krydder i bakebollen
Tilsett salt, kanel, ingefær og nellik, og rør det sammen.
Mos dadlene
Bruk en gaffel, og mos dadlene til du får en paste. Bland dadel-pasten, kokosoljen/margain og sirup inn i de tørre ingrediensene.
Bland sammen til en sticky deig
Det enkleste er å bruke fingrene. Du skal ende opp med en sticky deig, som er lett å rulle. Hvis deigen er tørr, tilsetter du bare litt mer sirup.
Rull små kuler
Rull ut ca. 12 kuler om du lager én porsjon. Du kan også rulle de i ekstra nøtter, kokos eller kakao om du ønsker det. Oppbevares kjølig.