Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Vegansk konfekt er perfekt til kaffen eller når du har lyst på noe godt. Disse myke pistasjekubene er trukket med mørk sjokolade. De krever kun 3 ingredienser og er utrolig enkle å lage! Om du ikke har pistasjenøtter tilgjengelig, kan du også bruke mandler, hasselnøtter, cashewnøtter eller andre nøtter. Nytes alene, eller server på et fat sammen med eksklusiv marsipan, veganske kokosmakroner, og andre søtsaker! Oppskriften gir ca. 16 biter.
Lag deigen i en foodprosessor
Kjør pistasjenøtter og dadler i en foodprosessor til en jevn deig
Form deigen og frys
Form deigen til et tjukt rektangel og sett i fryseren i minst 4 timer.
Skjær den fryste deigen i små kuber
Skjær rektangelet i 16 små kuber.
Dypp kubene i smeltet sjokolade
Smelt sjokolade på lav varme i en gryte og dypp kubene i sjokoladen med to gafler. Skrap bunnen av pistasjekubene på kanten av gryten slik at overflødig sjokolade ikke renner ut på sidene. Legg kubene på et bakepapir.
Avkjøl i fryser og nyt
Avkjøl i fryser i minst 10 min. Perfekt som en søt konfekt til kaffen. Oppbevares i kjøleskap.