Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Gjør klar mini-formene
Legg de små muffinsformene på et muffinsbrett eller vanlig stekebrett.
Smelt sjokoladen
Smelt sjokoladen i en kjele over svak varme, eller i vannbad.
Hell sjokoladen i formene
Hell ca. 1 spiseskje med smeltet sjokolade i hver muffinsform. Vend på formen slik at sjokoladen fordeles utover bunnen og ca. 1 cm oppover kanten. Husk at det skal være sjokolade igjen til å dekke sjokoladeskallene senere.
Avkjøl sjokoladeskallene i kjøleskapet
Sett muffinsbrettet inn i kjøleskapet og la sjokoladen bli stiv. Dette tar bare et par minutter. I mellomtiden gjør du klar peanøttfyllet.
Bland peanøttfyll i en bolle
Bland peanøttsmør, melis og vanilje en en bolle. Smak til med litt ekstra salt hvis det trengs.
Fordel peanøttfyllet i sjokoladeskallene
Press ned peanøttfyll med en skje eller med fingrene. Hell over resten av sjokoladen, og gjør overflaten jevn med en skje.
Oppbevar peanøttkoppene kjøleskapet
Ha peanøtt- og sjokoladekoppene når de venter på å bli spist, da de smelter fort i romtemperatur!