Gå til hovedinnhold

Hjemmelaget Bounty

OPPSKRIFTEN LAGET AV Ragnhild Nordrum Besøk nettside

Mange elsker Bounty - sjokoladen med det søte kokosfyllet. Og vet du hva? Her er en superenkel oppskrift på hjemmelaget Bounty! Den har få ingredienser, er nydelig på smak og selvsagt helt vegansk. Lag konfekten som gave, eller nyt dem selv som lørdagsgodis. Kanskje sammen med peanøtt- og sjokoladekopper inspirert av Reese's Peanut Butter Cups? En oppskrift gir ca. 4 Bounty-barer eller 12 Bounty-kuler.

Total tid: 45 min
Bytt til matlagingsmodus
Unngå at skjermen går i dvale
Hjemmelaget bounty - kokoskonfekt dyppet i smeltet sjokolade og kokosstrø.
Server hjemmelaget Bounty når du vil kose deg med noe ekstra søtt.

FREMGANGSMÅTE

  1. Bland ingredienser sammen
    Pass på at kokosoljen er romtemperert og myk, men ikke smeltet. I en bakebolle, bland sammen kokosolje, melis, tørket kokos, vanilje og salt. Bruk fingrene til å blande sammen en fast og klissete "deig" som ikke faller fra hverandre.

  2. Form deigen
    For en oppskrift kan du dele deigen i 4 eller 12. Form 4 større barer eller rull ut 12 kuler. Sett barene/kulene i fryserene i ca. en halv time.

  3. Smelt sjokolade over vannbad
    Brekk sjokoladen i mindre biter og legg dem i en skål som tåler varme. Kok opp litt vann og legg skålen over som et lokk slik at skålen varmes opp av vanndampen og sjokoladen smelter.

  4. Dypp i sjokolade
    Dypp barene/kulene i sjokoladen og strø gjerne litt ekstra kokos over. Sett de i kjøleskapet frem til servering.