Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Server jackfruit BBQ-burgeren på en seng av spinat, guacamole og topp det hele med smakfulle jalapeños! I denne oppskriften lager du en vegansk "pulled pork" med jackfrukt og en superenkel hjemmelaget BBQ-saus. Jackfrukt finnes ofte hermetisk på hyllen som er dedikert til utenlandske varer i matbutikken. Server med ønsket salat og hamburgerbrød.
Lag BBQ-saus
Bruk en stavmikser og kjør dadler, tomatpuré, eddik, paprikapulver, chili, hvitløkspulver, tamari og olje til en glatt dressing. Spe på med vann til ønsket konsistens.
Riv jackfrukten i biter
Ta jackfrukten ut av boksen og hell av vannet. Skjær av den ytre harde biten. Riv resten av jackfrukten i mindre biter - den skal da se ut som "pulled pork".
Bland jackfrukt og BBQ-saus i en stekepanne
Ha jackfrukten i en stekepanne og hell over BBQ-sausen. Stek i noen minutter - den skal egentlig bare varmes opp. Spe på med vann etter ønske.
Lag guacamole
Finhakk hvitløk og chili. Mos inn avokado i blandingen. Rør inn limesaften.
Varm burgerbrødene
Varm hamburgerbrødene i 3-5 minutter på 200 °C i ovnen.
Sett sammen jackfruit BBQ-burgeren
Legg over spinat, guacamole, jackfrukt med BBQ og jalapeños mellom burgerbrødene. Serveres varme!