Gå til hovedinnhold

Jule Gin- & Tonic

5 (1)
OPPSKRIFTEN LAGET AV Erika Eidslott & Juliann Louise Ingebrigtsen Larsen fra Eteklubben Besøk nettside

Lær hvordan lage gin and tonic med et ekstra spennende julepreg! Denne varianten av den klassiske gin and tonic-drinken kombinerer frisk gin, tonic og eplecider med krydder som kanel, stjerneanis og nellik. Som kronen på verket topper du den isbitfylte drinken med friske epleskiver og eventuelt tørkede appelsinskiver. En perfekt drink til festlige anledninger eller til julematen.

Total tid: 5 min
Bytt til matlagingsmodus
Unngå at skjermen går i dvale
Et glass gin&tonic pyntet med appelsinskiver og barnåler.
Frisk og krydret gin and tonic nytes best med en håndfull isbiter! Foto: Eteklubben

FREMGANGSMÅTE

  1. Ta frem en stekepanne
    Varm krydderne i en tørr panne i 2-3 minutter.

  2. Ta frem fine glass
    Ha gin i et glass sammen med epleskiver

  3. Knus isbitene
    Knus is med en kjevle på et skjærebrett, og ha over i glasset med gin.

  4. Topp med tonic, pynt og nyt
    Topp med tonic og eplecider, rør sammen og dander med krydder og appelsin på toppen. Drikk og nyt livet.