Gå til hovedinnhold

Påskegul smoothie

OPPSKRIFTEN LAGET AV Ragnhild Nordrum Besøk nettside

Denne gule smoothien med tropiske frukter har en kjempefin farge som passer perfekt til påskefrokosten! Mango og banan gir en tykk og god konsistens, men du kan gjerne legge til mer væske, som madel- eller kokosmelk for en tynnere konsistens. Gul smoothie er lett å variere med andre påskefargede frukter, slik som ananas, honningmelon og appelsin. En oppskrift gir ca. 1-2 glass.

Total tid: 10 min
Bytt til matlagingsmodus
Unngå at skjermen går i dvale
Gul påskesmoothie i et stettglass med gule blomster i bakgrunnen.
En frisk og gul smoothie med tropiske smaker av banan, mango og kokos!

FREMGANGSMÅTE

  1. Legg alle ingredienser i en blender
    Legg banan, mango, kokos, plantemelk og litt vaniljefrø i blenderen, og blend til du har en glatt smoothie.

  2. Tilpass konsistensen
    Tilsett mer plantemelk hvis det trengs, men pass på at det ikke blir for mye.

  3. Server påskesmoothien i glass
    Nyt den gule smoothien i fine glass til påskefrokost eller om du bare har lyst på noe godt.