Gå til hovedinnhold

Gulrotjuice med eple og ingefær

OPPSKRIFTEN LAGET AV Adele Holt-Iversen

Det er lite som slår et glass ferskpresset gulrotjuice med isbiter i! Dette er en oppskrift på en skikkelig god høstjuice, med frukt og grønnsaker i sesong. Gulrøtter er blant annet rik på betakaroten som omdannes til vitamin A i kroppen. Velg sure epler om du foretrekker en syrlig smak og skvis litt sitron i juicen! Eller så kan du brukte søtere epler om du foretrekker en søtere gulrotjuice. Ingefæren bidrar til å gi gulrotjuicen en skikkelig kick, perfekt som en oppkvikker om morgenen!

Total tid: 15 min
Bytt til matlagingsmodus
Unngå at skjermen går i dvale
Oransje høstjuice i et glass med isbiter og en urtestilk.
Gulrot, eple og ingefær er en smaksrik kombinasjon, perfekt å vekke smaksløkene med!

FREMGANGSMÅTE

  1. Skjær frukt og grønnsaker
    Del eplene i to og fjern kjernehusene. Skjer vekk den øverste delen av gulroten, men la skallet sitte på. Skallet på ingefæren kan du skrape vekk med en kniv eller kanten på en skje.

  2. Putt alt i en juicemaskin
    Juice godsakene i en juicemaskin.

  3. Nyt ferskpresset høstjuice
    Nyt et stort glass med verdens beste, ferskpressede juice. Tilsett gjerne isbiter.