Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Fried pickles, eller fritert sylteagurk, er farlig vanedannende panko-panerte sylteagurker! Disse frityrstekes til de er sprø og serveres med en kremet, lett søtlig rødbetemajones. Lag gjerne vegansk majones selv til dippen! Perfekt som snacks eller som tilbehør til våre burgeroppskrifter. Oppskriften på fried pickles med rødbetemajones har vi fått låne fra kokeboken Eating for Tomorrow, som er en forlengelse av dokumentaren Eating Our Way to Extinction. Dokumentaren utforsker hvordan den globale matindustrien påvirker miljøet og hvordan matvalgene våre kan bidra til å reversere klimaendringer og beskytte planeten.
Lag paneringen i en bolle
Bland hvetemel, maismel, cajunkrydder, hvitløkspulver, salt og pepper i en bolle.
Forbered tre skåler
Ha melblandingen i én skål, soyafløte i en annen og panko-brødsmuler i en tredje.
Panér sylteagurkene
Dypp sylteagurkene først i melblandingen, deretter i soyafløten, og til slutt i panko-brødsmulene for en jevn panering.
Varm olje og frityrstek
Varm olje til høy temperatur og frityrstek de panerte sylteagurkene i et par minutter til de er gylne og sprø.
Lag rødbetemajones
Bland most rødbete med sennep og vegansk majones. Smak til med salt og pepper.
Server fritert sylteagurk med dipp
Server de sprøstekte sylteagurkene varme med rødbetemajones som dip.