Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Kok nudler
Kok nudler som anvist på pakken.
Rist cashewnøtter i en tørr stekepanne
Rist cashewnøttene lett i en tørr stekepanne til de er lysebrune. Grovhakk dem slik at de kan brukes som topping.
Preparer tofu og grønnsaker
Tørk av overflødig vann av tofuen og skjær den i passe store terninger. Skjær brokkoli, gulrot og paprika i biter eller skiver i den størrelsen du foretrekker. Hakk evt. hvitløk, chili og ingefær til peanøttsausen.
Finn frem en wok eller stor stekepanne
Finn frem en wok eller stor stekepanne og ha i litt vann (eventuelt stek i tørr stekepanne) - olje er ikke nødvendig. Ha i brokkoli, gulrot, paprika og tofuen. Stek til grønnsakene er noenlunde møre (men de skal ha god tyggemotstand) og tofuen har fått en lysebrun skorpe.
Lag peanøttsaus i en skål
Rør sammen alle ingrediensene til peanøttsausen. Bruk eventuelt litt vann for å tynne ut sausen. Skru ned varmen på woken og hell deretter over sausen - bland den inn raskt, da den fort setter seg i bunnen av stekepannen. Bland til slutt inn nudlene i woken.
Klar til servering
Legg tofuwoken i en skål og topp med de grovhakkede cashewnøttene. Tofuwoken med peanøttsaus er klar til servering!