Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Denne enkle tapenaden er en real smaksbombe takket være de soltørkede tomatene. Tapenade kan brukes som dipp eller pålegg og smaker kjempegodt med solsikkefrø, revet gulrot, ruccolasalat og agurk. Du kan også erstatte halvparten av de soltørkede tomatene med oliven for en oliventapenade.
Blend alt i en foodprosessor
Hell de soltørkede tomatene med oljen i en foodprosessor. Bruker du tørre soltørkede tomater legger du til olje og presset hvitløk. Kjør til du har fått ønsket påleggskonsistens.
Server som dipp eller pålegg
Tapenaden smaker godt som pålegg med solsikkefrø, revet gulrot, ruccolasalat og agurk. Du kan også bruke den som en dipp til selleri og gulrotstaver.