Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Rist peanøttene
Hvis du bruker rå peanøtter, rist dem i en tørr wok eller stekepanne i noen minutter. Rør ofte til de blir gyldne. Sett til side.
Stek grønnsakene
Varm en skvett sesamolje i en panne. Tilsett hvitløk, ingefær og løk, og stek i 30 sekunder. Ha i chili, paprika og sukkererter, og stek videre i 1 minutt mens du rører godt.
Tilsett smakene
Rør inn chiliflak (eller sichuanpepper), femkrydder, hoisinsaus, tamari, risvinseddik og demerarasukker. Tilsett jackfrukt og ¾ av peanøttene, og la det surre i 4-5 minutter. Smak til med salt, pepper og eventuelt mer risvinseddik eller sukker.
Servering
Server retten med fullkornsris, toppet med vårløk og limebåter. Grovknus resten av peanøttene og dryss over før servering.