Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Fylt avokado med peanøtt- og karrisaus har en deilig kombinasjon av crunch fra de friske grønnsakene og kremetheten fra avokadoen. Den digge sausen gir det hele et kick! Denne retten passer ypperlig til både forrett og tapas.
Bland sammen saus
Lag sausen ved å blande sammen peanøttsmør, lønnesirup, karripulver og limejuice i en liten bolle. Sett i kjøleskapet mens du tilbereder resten.
Skjær opp grønnsakene
Kutt agurk i små terninger, vårløk i skiver og rasp gulrøttene. Ha over i en stor bolle.
Klargjør avokadoene
Del avokadoene i to og fjern steinen. Bruk en skje til å grave ut alt fruktkjøttet, utenom en liten bit i enden der stilken sitter. Kutt fruktkjøttet i terninger og ha oppi bollen med grønnsakene. Bland godt.
Sett sammen og servèr
Legg avoakdoskallene på et fat og bruk en skje til å posjonere ut fyll til alle de fire skallene. Ta frem sausen og hell saus over avokadoene. Serveres med en gang.