Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Skjær grønnsaker
Skjær gulrot, aspargesbønner, brokkoli, sopp, paprika og sukkererter i så store biter som du liker.
Stek grønnsakene i en stor gryte
Ha deretter de oppskjærte grønnsakene i en stor gryte eller stekepanne (uten olje), og stek på middels til høy varme til grønnsakene er nesten møre (men ikke helt myke, da de skal kokes videre i sausen).
Tilsett resten av ingrediensene
Tilsett kokosmelk, curry paste og tamari (evt. karripulver). La gryten stå på middels varme med lokk i 10 minutter. Om du ønsker en tykkere saus, bland sammen maizena og vann, og rør ut i sausen. La den deretter småkoke i et par minutter til.
Smak til grønnsakscurryen og server
Smak til med limesaft. Passer fint med med ris, litt koriander og en ekstra limeskive.