Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Kok ris
Kok risen (eller nudlene) etter anvisningen på pakken og sett til side.
Skjær grønnsaker
Hakk løken og sett til side. Skjær sjampinjong i skiver og sett til side. Skjær paprika og squash i ønsket størrelse.
Stek sjampinjong
Stek soppen godt i olje. Krydre med salt og pepper. Legg soppen til side på et fat.
Tilsett løk, paprika og squash
Stek så løken til den begynner å bli myk. Ha i paprika og squash og stek ytterligere 2 minutter.
Tilsett saus og resten av grønnsakene
Tilsett teriyakisausen, rør rundt og la det stå og putre i 5 minutter. Ha i sukkererter og spinat og la det koke i ytterligere 2 minutter. Rør inn soppen rett før servering, eventuelt sett sopp-fatet på bordet som tilbehør.
Stek tofuterninger i olje
Skjær tofuen i små terninger og stek dem i olje. Tilsett olje ved behov, pannen skal ikke bli "tørr". Pass på at du ikke har for mye tofu i stekepannen samtidig, slik at alle bitene blir stekt jevnt.
Bland tofumarinaden i en bolle
Ha soyasaus, malt koriander, spisskummen og presset hvitløk i en bolle og bland godt sammen.
Mariner tofuen i blandingen
Når tofuen er stekt slik at den har fått litt farge, legg den oppi marinaden. Bland godt slik at alle bitene blir marinert. La det stå i ca. 10 minutter, ta tofubitene opp av marinaden og stek dem igjen i ca. 5 minutter.
Middagen er klar til servering
Den marinerte tofuen serveres sammen med grønnsakene og en porsjon ris eller nudler.