Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Ingen jul uten riskrem! Denne veganske varianten er like kremet, luftig og fyldig som originalen – bare helt uten melk. Grøtris kokes langsomt med kokosmelk og soyamelk for en rund og mild smak, før den vendes inn i pisket soyafløte som gir den perfekte konsistensen. Server den med klassisk rød saus som kirsebær- eller bringebærsaus. Og for all del, husk mandelen! Ønsker du å lage riskrem på restegrøten dagen før? Ta en titt på denne oppskriften på vegansk riskrem med brente mandler og rom.
Kok grøtrisen
Kok risengrynsgrøt etter anvisning på pakken sammen med vann, salt, soyamelk og kokosmelk. La deretter grøten avkjøles helt.
Visp krem
Visp soyakremen stiv. Du kan eventuelt ha i litt sukker, det kommer an på hvor søt grøten er.
Bland sammen
Vend grøten inn i kremen og server riskremen. Rød saus eller kirsebær er godt til – og glem for all del ikke mandelen!