Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
En enkel oppskrift på bringebærsaus til riskrem. Denne røde sausen smaker skikkelig godt med riskremen på julaften, eller som topping til bløtkaker, iskrem og sorbeter! En allsidig dessertsaus som du raskt lager hjemme på kjøkkenet. 1 oppskrift er nok til ca. 4 porsjoner. Oppbevares i kjøleskap.
Lag sukkerlake i en kjele
Kok opp vann og sukker i kjelen. Avkjøl noe.
Bland sukkerlaken med bær
Kjør sukkerlaken i en kjøkkenmaskin sammen med bærene, til du får en jevn saus.
Sil bringebærsausen
Sil gjerne bringebærsausen før servering slik at det blir en jevn saus uten klumper. Hell over riskremen og nyt!