Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Liker du retter som er rike på umamismak? Da må du prøve denne misosuppen fra Nordvegan! Misosuppe er en tradisjonell japansk rett, kjent for sin karakteristiske smak fra miso, en fermentert soyabønnepaste. Den enkle oppskriften lager du på under en halvtime, og er proppet med smaksrike grønnsaker. Varm deg på denne nydelige suppen mens du nyter østerssopp, vårløk, chili, gulrot og purre omfavnet i en deilig buljong. Vil du teste flere retter med miso? Prøv denne oppskriften på cashewost.
Finn frem en stor kjele
Kok opp vannet. Tilsett østerssopp, gulrot og purre. La det småkoke i ca. 5 minutter.
Tilsett nori og miso
Senk varmen slik at det ikke koker. Tilsett den hakkede norien. Rør inn misopasten. La det trekke i noen minutter. Pass på at det ikke koker etter at misoen er tilsatt – det kan påvirke smaken. Hvis du ønsker en ekstra salt smak, kan du tilsette litt tamari nå.
Fordel nudlene og tilsett topping
Varm opp de ferdigkokte risnudlene om nødvendig. Fordel nudlene i serveringsskåler sammen med bønnespirer, vårløk og chili.
Hell over misobuljongen
Hell den varme misobuljongen over nudlene og grønnsakene og server.