Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Legg bløtlagte cashewnøtter i en foodprosessor
Ha de bløtlagte cashewnøttene i en foodprosessor og kjør til en jevn masse. Ha i næringsgjær. sitronjuice, hvitløk, miso og soltørket tomat. Kjør til alt er godt blandet.
Form cashew-osten etter ønske
Finn frem et bakepapir og legg osten over på bakepapiret ved å bruke en slikkepott. Vil du forme den rund, er det lettest ved å bruke litt vann på hendene. Brett inn sidene på bakepapiret, slik at hele osten dekkes. Avkjøl i kjøleskapet i minst 2 timer. Et tips er å legge osten i en bolle med flat bunn, slik at den former seg litt etter bollen.
Dekk med krydder
Strø krydder utover en tallerken og dekk osten med krydderet. Pakk den deretter inn i et nytt bakepapir og oppbevar i kjøleskap til servering.
Server på kjeks eller knekkebrød
Osten serveres på kjeks eller knekkebrød. Første dagen vil osten være relativt myk, men den vil bli fastere etter noen dager i kjøleskapet. Holder seg god minst 1 uke i kjøleskap.