Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Har du smakt skagenrøre før? En ekte svensk klassiker fra 50-tallet som er like populær som tilbehør, som en frisk forrett. I denne veganske versjonen, bruker du biter av fast tofu og vegiar (tangkaviar) istedenfor sjømat. Hjemmelaget skagenrøre smaker ypperlig på nyristet toast, men du kan også ha de som fyll i lefseruller eller i bakt potet. 1 oppskrift gir ca. 3 dl skagenrøre.
Press vannet ut fra tofublokken
Press forsiktig ut den væsken du greier fra tofuen med et håndkle/papir. Skjær den i små terninger og ha det i en bolle.
Tilsett ingredienser i bollen
Ha majones, rømme, vegiar, sitronsaft, salt og pepper i bollen.
Tilsett revet noriark i bollen
Riv et noriark i små biter og ha det med det andre. Tilsett vårløk. Bland alt sammen.
Tilsett urtene og servér
Hakk litt dill og bladpersille/gressløk og ha det på toppen av skagenrøra. Servér!