Re:meat, som ble startet av de fire grunderne Jacob Schaldemose Peterson, Gittan Schiold, Martin Schmidt og Emma Itting, har som mål å kunne et globalt matsystem som er bærekraftig for fremtiden. Og dette vil de gjøre ved å redefinere hvordan man produserer kjøtt – og spare både planeten og dyreliv på veien.
– Vår misjon? Å være med på å redde kloden ved å forandre hvordan kjøtt ender opp på tallerkenene våre. Vi bygger en fremtid hvor nasjoner er bedre forberedt på fremtiden, uttaler Schaldemose Peterson, som er administrerende direktør i Re:meat i en pressemelding.
Grunderen poengterer også at nå, mer enn noensinne, i et verdensbilde hvor det geopolitiske landskapet er i stor forandring, haster det med å komme opp med bedre og mer effektive og bærekraftige løsninger når det gjelder matsikkerhet.
Den siste runden med investeringer fra investorer inkluderte donasjoner fra Kristofer Forss, mannen bak Bastard Burgers; Judith Wolst, grunnlegger av SusTechable; Jon Persson og Erik Rosengren, grunnleggere av Söderberg & Partners; og Skåne Ventures.
Schaldemose Peterson bekrefter at Re:meat også har mottatt donasjoner fra andre investorer i mat- og teknologisektoren.