Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Lyst på noe søtt til nasjonaldagen? Eller bare feire varme solskinnsdager med en forfriskende, kald dessert? Her finner du oppskrift på vegansk softis du enkelt kan lage hjemme! Oppskriften har få ingredienser, og du trenger hverken iskremmaskin eller isbiter for å lykkes. Avslutt med ønsket topping, som for eksempel strøssel med smak av lakris, tuttifrutti eller surt eple. Du kan også strø på hakkede nøtter, frysetørkede bær eller lage din egen sjokoladesaus – bare fantasien setter grenser! Lyst til å teste softiser i flere smaker? Prøv sjokolade nicecream eller denne isdesserten med frosne skogsbær.
Finn frem en stor bolle
Pisk fløte, sukker og vaniljesukker til stiv krem.
Legg kremen i form du kan ha i fryseren
Ha det i en boks med lokk og sett i fryseren i minst 6 timer.
Server softis i iskjeks eller skåler
Når den er ferdig ta den ut av fryseren og ha en isskje i et glass med varmt vann. Deretter lag iskuler og server dem i iskjeks eller skål.
Dryss over ønsket topping
Ha strøssel i en skål som tuttifrutti, krokan, jordbær, lakris, sur eple og jordbær eller Oboy. Dypp isen i strøssel, så den blir dekket med det. Spis og nyt!