Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Lag fyllet
Varm litt olje i en panne og fres løken i 30 sekunder. Tilsett soppen og stek i 1–2 minutter. Ha i hvitløk og krydder (spisskummenfrø, malt spisskummen og koriander) og stek i 1 minutt. Tilsett tomater og paprika, og la det surre videre i 1–2 minutter. Ta pannen av varmen, smak til, og rør inn frisk koriander.
Bland de tørre ingrediensene til omeletten
I en stor bolle, bland næringsgjær, gurkemeie, løkpulver og svart salt. Tilsett deretter potetstivelse og kikertmel.
Tilsett de våte ingrediensene
Rør inn silkemyk tofu, olivenolje og plantemelk (eller vann) litt etter litt. Bland til du får en jevn og tykk røre med konsistens som en pannekakerøre.
Stek tofu-omeletten
Bruk en non-stick stekepanne og varm opp litt olje. Hell i et tynt lag røre, og vipp pannen slik at den fordeles jevnt. Stek i et par minutter til den løsner lett fra kantene og er gjennomstekt på undersiden.
Tilsett fyllet og brett omeletten
Snu pannekaken, og legg deretter fyllet over den ene halvdelen. La den steke et øyeblikk til før du bretter den andre halvdelen over fyllet. Stek kort på begge sider slik at den blir jevnt gyllen.
Server
Skyv den ferdige tofupannekaken forsiktig over på en tallerken og server.