Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Dette er en skikkelig frisk og kremet salat! Her brukes både grønne asparges, rosa reddiker og saftige sjampinjong – alt blandet sammen i en syrlig silketofusaus med persille og dill. Den perfekte sommerlige og friske sidesalaten til grillmaten! Oppskriften lager ca. 4 tilbehørsporsjoner.
Kutt grønnsaker
Kutt asparges i biter på 2-3 cm og del soppen i fire.
Damp i stekepanne
Varm en stekepanne til medium/høy varme med akkurat nok vann til å dekke hele stekepannens flate. Ha sopp og asparges i stekepannen og damp dem under lokk i ca 4-5 minutter. Ha asparges og sopp over i en sil og la dem renne av.
Kutt og redikk og urtene
Kutt reddiker i skiver og finhakk dill og persille. Ha alt over i en bolle.
Tilsett asparges og sopp
Når vannet har rent av asparges og soppen, ha dem i bollen med reddikene.
Lag dressing
Lag dressingen ved å blande sammen silketofu, saften fra sitronen og sennep med en stavmikser. Smak til med salt og pepper og eventuelt med mer sitronsaft.
Bland sammen
Hell blandingen over i bollen med grønnsakene og bland godt. Plasser gjerne i kjøleskapet 1 time før servering så smakene kommer godt sammen.