Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Enkle sjokolademuffins med hint av kaffe! Muffinsene lages på under 1 time og kan slenges raskt sammen om du egentlig ikke har tid til å bake. Speltmel og kokossukker brukes istedenfor hvetemel og hvitt sukker, men bruk gjerne sistnevnte om du ikke har noe annet tilgjengelig. Oppskriften inneholder ikke egg og er helt vegansk. Sjokolademuffinsene kan fint fryses og tines, eller du kan varme de opp i 10 min i ovnen etter de har vært fryst. En oppskrift gir ca. 6 saftige sjokolademuffins.
Sett på ovnen
Sett ovnen på 180 °C.
Bland sammen muffinsrøren
Bland sammen plantemelk og olje. Ha deretter i kokossukker, natron, bakepulver, salt, fiberhusk, kakao, kaffepulver og hakket sjokolade. Bland tilslutt inn speltmel.
Fordel muffinsrøren
Bruk helst et muffinsbrett, for å forhindre at muffinsene utvider seg utover fremfor oppover. Fordel muffinsrøren i former.
Stekes midt i ovnen
Stek på 180 °C i 30 minutter, på midterste rist.