Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Gylne, sprø rosmarinpoteter kan nytes til både hverdags og fest! De ovnsbakte potetene får en herlig sprø overflate og en myk og mør innside. Med et hint av rosmarin og hvitløk som kommer duftende ut med dampen, passer dette tilbehøret like godt ved siden av burgere som til nøttesteker! Dryss godt med salt og pepper for et enkel og velsmakende tilbehør. Vil du sette sammen en hel julemeny? Prøv rosmarinpotetene ved siden av en tofu-stek, ovnsstekt gresskar, tranebærsaus og rødbetesalat med ruccola, appelsin og valnøtter!
Sett på ovn
Sett stekeovnen på 200 °C. Finn frem en ildfast form.
Del poteter
Del potene i to med skallet på.
Stek potetene i ovnen
Legg potetene i et ildfast form. Legg til hele hvitløksfedd med skall og lange kvister med fersk rosmarin. Drypp godt med olje på toppen og et par gode dryss salt og pepper.
Server med ønsket tilbehør og hovedrett
Lag en skikkelig julemeny og server de varme potetene med en tofu-ribbe og tranebærsaus!