Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Forvarm ovnen
Forvarm ovnen til 200°C.
Kok jordskokk med buljong
Skrell jordskokkene. Tilsett buljongterningen i vannet, og kok jordskokken i ca. 20 minutter til de er møre.
Mos jordskokken
Med en foodprosessor eller stavmikser, mos jordskokken. Bland inn soyamelk. Sett til side.
Stek vårløk i en kjele
Finhakk vårløk og ha i en liten kjele på medium/høy varme og stek i et par minutter.
Tilsett ingredienser i kjelen
Tilsett den frosne spinaten og rør rundt til den har tint. Ha i jordskokkstappen, bladene fra timianstilkene, næringsgjær og smak til med salt og pepper.
Klargjør soppen
Finn fram soppen, brekk av stilken og kast. Bruk en liten teskje til å forsiktig skrape ut skivene under soppen. Du kan også veldig forsiktig skrape deg enda lengre ned, men pass på så den ikke «brekker».
Fyll soppen
Plasser soppene i en ildfast form og fyll dem med jordskokkrem. Det kan være greit å ikke fylle helt opp, da soppen minsker litt i størrelse når den blir varm.
Stek i ovnen
Stek midt i ovnen på 200 °C i ca 15-20 minutter.