Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
En perfekt snacks å dele på fest, da de er enkle plukke til seg på farten. Du kan også lage disse til fredagskosen eller som en forrett i middagsselskap. Disse sprø tofubitene er raske å lage, og enkle å lage mange av! Fulle av proteiner er dette plantebasert snacks på sitt beste. Server med ønsket dipp, som f.eks hjemmelaget sweet chili saus. Oppskriften på fritert salt og pepper-tofu er fra kokeboken Eating for Tomorrow, en forlengelse av dokumentaren Eating Our Way to Extinction.
Forbered tofuen
Sørg for at tofuen er godt presset og helt tørr før du begynner, så får du best mulig sprø skorpe. Skjær tofuen i jevne staver.
Lag krydderblandingen
Bland sammen maisenna, salt, pepper og femkrydder i en stor bolle. Vend tofubitene godt i blandingen til de er jevnt dekket.
Friter tofuen
Varm opp olje i en gryte eller wok. Du kan teste om oljen er varm nok ved hjelp av en tresleiv. Begynner det å boble når du dypper den i oljen, er den varm nok. Friter tofubitene i omganger til de er gyllenbrune og sprø. La dem renne av på kjøkkenpapir.
Server med ønsket dippsaus
Server de sprø tofubitene varme med en skål sweet chili saus, eller din favorittdipp ved siden av. Perfekt som fingermat, forrett eller tilbehør.