Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Start med å lage kakedeigen
Finmal kokosen i en blender, så det blir til mel.
Bland ingrediensene
I en stor bakebolle blander du den finmalte kokosen, nøttesmør, lønnesirup og vanilje. Legg til bittelitt havsalt om nøttesmøret ikke inneholder noe salt. Bland godt, og sett bollen i kjøleskapet en times tid. Den er lettere å arbeide med når den er kald.
Rull kuler ut av kakedeigen
Rull ut kuler av kakedeigen, ca. 10 stk. Deigen er ganske klissete, så ha gjerne våte hender mens du arbeider. Legg kulene på et brett med bakepapir, og sett de i fryseren. La de stå i ca. 30-60 minutter,
Smelt sjokoladen i vannbad
Brekk sjokoladen i mindre biter og legg dem i en skål som tåler varme. Kok opp litt vann i en kjele og legg skålen over kjelen som et lokk. Sjokoladen skal smelte når skålen blir varm fra vanndampen.
Rull i smeltet sjokolade
Ta ut de kalde kakekulene og rull den smelta sjokoladen. Frys de igjen, og rull de gjerne en gang til i sjokoladen og legg til strøssel om du vil. Stikk inn trepinner i alle kulene, og oppbevar cake popsene i fryseren frem til de skal spises.