Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
En ekte, allsidig hverdagsfavoritt som passer til alt fra pasta og salater, til sandwicher og tapas! Hjemmelaget vegansk pesto er like fyldig og smakfull som originalen. Her har du en oppskrift på frisk og god pesto uten parmesan: Full av smak fra basilikum, nøtter og god olivenolje, med miso og næringsgjær for dybde og umami. Sjekk også ut oppskriften vår på brokkolipesto, PS: Om du har dårlig tid, har vi en oversikt på hvor du kan kjøpe vegansk pesto i butikk!
Valgfritt: Rist pinjekjernene
For en noe rikere smak kan du raskt riste pinjekjernene i en tørr stekepanne før du begynner på pestoen.
Bland de første ingrediensene sammen i en morter
Tilsett basilikum, pinjekjerner, miso og hvitløk i en morter, bank og bland sammen i morteren til det blir til en jevn masse.
Tilsett olivenolje
Spe på med olivenoljen litt og litt og bland sammen til en jevn pasta.
Smak til med næringsgjær, salt og pepper
Rør inn næringsgjær og smak til med salt og pepper. Skvis inn lit sitronsaft til smak.