Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Sett risen til koking
Kok ris etter anvisninger på pakken – retten tar omtrent like lang tid å lage som det tar for risen å bli ferdigkokt!
Rehydrer soyaproteinen
I en stor bolle, hell en god mengde kokende vann over den tørkede soyaproteinen så den blir fullstendig hydrert. La det stå i fem minutter til de blir omtrent doblet i størrelse. Hell av eventuelt overskudd med vann.
Forbered de aromatiske ingrediensene
Plukk bladene av den hellige basilikumen, skjær løk i terninger, hakk opp hvitløk og chili.
Bland sammen ingrediensene til sausen
I en liten bolle, bland sammen ingrediensene til sausen og sett den til side.
Stek de aromatiske ingrediensene
Varm litt olje i en panne. Stek hvitløk, løk og chili på middels varme til det blir gyllent.
Ha i farsen og sausen
Tilsett farsen og sausen, stek i et par minutter.
Vend inn hellig basilikum
På lav varme skal den hellige basilikum vendes inn til bladene «visner» lett og blir myke.
Server med ris
Dander ris i en skål og dekk over risen med pad kra pao!