Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Veganske vafler er enkelt å lage og kan nytes når som helst! Lag vaflene som en god helgefrokost med friske bær, eller som dessert med luftig soyakrem og syltetøy! Vaflene er uten egg eller melk, men har fremdeles den "klassiske" smaken av vafler som er elsket av både små og store. Oppskriften inneholder kikertlake som binder ingrediensene sammen. Kikertlake kan fryses ned og også brukes som eggerstatning til flere veganske desserter, så spar på den istedenfor å helle den ut i vasken! Oppskriften på veganske vafler har vi fått låne av Veganske Fristelser. 1 porsjon gir ca. 10 vafler.
Smelt smør i en liten kjele
Ta frem en kjele og smelt smøret.
Ha i alt det tørre i en bolle
Ha hvetemel, sukker, bakepulver og kardemomme i en bolle.
Hell i det våte i bollen
Hell oppi plantemelk og kikertlake i mens du visper.
Ha i det smelta smøret
Ha i det smelta smøret og bland sammen til en fin røre.
Stek vaflene i et vaffeljern
Stek vaflene og legg de nystekte i et håndkle for å holde de varme og myke.
Server med ønsket topping
Server med vegansk rømme og syltetøy eller vegansk brunost.