Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Dette må være tidenes enkleste oppskrift på sjokoladefudge! Man blander ganske enkelt alle ingrediensene sammen, før man sprer massen ut på et brett og lar den stå i fryseren et par timer. Og jammen blir det godt! Man kan også enkelt tilpasse oppskriften det man har for hånden eller egen preferanse, ved å bruke andre typer nøtter eller tørket frukt. Oppskriften lager ca. 40 fudgebiter. Server gjerne på et fat sammen med andre veganske konfektbiter som pistasjekuber, sjokolade- og peanøttkopper og hjemmelaget Bounty.
Klargjør et fat
Legg bakepapir på et flatt fat. Pass på at det tåler å stå i fryseren.
Bland alle ingrediensene
I en bakebolle, bland sammen mandelsmør, kakao, kokosolje, agavenektar, salt, valnøtter og tørkede aprikoser.
Spre massen utover
Spre massen utover bakepapiret. Det skal være ca. 1 cm tykt.
Sett i fryseren
Sett fatet i fryseren og la stå i en time.
Skjær i biter
Etter en time kan fudgen skjæres i biter. La stå i fryseren til det er tid for servering.