Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Barbecuesaus, eller bare BBQ-saus, er en fyldig, litt søt saus med en dyp røyksmak. En uunnværlig følgesvenn til grillmat, som burgere og veggispølser! Bruk barbecuesausen som dipp eller dressing. Du kan også bruke den til marinering, som i denne oppskriften på barbecue-tempeh! Det finnes mange variasjoner på den populære grillsausen, men her får du en hjemmelaget versjon fra kokeboken Eating for Tomorrow, som er en forlengelse av dokumentaren Eating Our Way to Extinction. 1 porsjon gir ca. 950 ml barbecuesaus.
Blend ingrediensene
Ha alle ingrediensene i en blender og kjør til en jevn saus.
Sil sausen
Sil sausen gjennom en finmasket sil for en glatt konsistens.
Oppbevares kjølig
Oppbevar barbecuesausen i en lufttett beholder i kjøleskapet. Holder seg fersk i ca. 1 måned i kjøleskap.