Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Lyst på en rask og superenkel dessert? Da må du teste risboller med hvit sjokolade fra Eteklubben! Oppskriften krever hverken egg eller delfiafett, og er klar på et blunk. Risboller er en sikker vinner i barneselskaper, så vel som på andre festlige høytider. Topp dem med kokosmasse og tørkede blomster for en vakker presentasjon. 1 porsjon gir ca. 8-10 risboller litt avhengig av størrelsen på muffinsformene og mengden puffet ris du vil bruke. Kan du ikke få nok av puffet ris? Sjekk ut oppskriften på risboller uten egg!
Ta frem en gryte
Smelt smør, hvit sjokolade og vaniljeessens i en gryte på svak varme.
Tilsett kokosolje og melis
Tilsett kokosolje og vend inn til alt har smeltet helt. Bruk en slikkepott til å blande inn melis til en helt jevn røre.
Tilsett ønsket mengde puffet ris
Hell i litt og litt puffet ris til du har ønsker blandingsforhold.
Fyll muffinsformene med en skje
Bruk en skje til å fylle opp massen i muffinsformer. Topp med kokosmasse og tørkede blomster, eller annen kakepynt.
Sett kjølig
Sett kjølig i minst 30 minutter før servering.