Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Sett på ovnen
Sett ovnen på 225°C.
Press ut væsken av tofuen
Start med å helle av vannet på tofuen og legg den på et kjøkkenhåndkle eller tørkepapir. Press ut den væsken du greier uten å ødelegge tofuen.
Skjær tofuen i skiver
8 skiver til sammen.
Ta frem en blender og lag panering
Blend noriark i en blender så det blir pulver. Ha det i en skål sammen med maisenna, salt og pepper. Bland alt sammen. Ha plantemelk i en annen skål. I en tredje skål ha i griljermel.
Paner tofuskivene
Dypp tofuskivene først i plantemelk, så dekk dem med maisenna-blandingen, tilbake i plantemelken og til slutt dekk dem med griljermel.
Vask potet og skjær dem i båter
Del potetene i ønsket størrelse. Ha det på et stekebrett med bakepapir. Ha over litt olje, strø over godt med salt og litt pepper. Bland alt sammen og sett dem midt i ovnen i 40-45 minutter.
Lag remuladen
Vask og skjær eple/sylteagurk i små biter. Ha dem i en skål og ha i rømme, majones, salt, pepper og sitronsaft. Bland alt sammen.
Lag ertepuré
Kok opp vann og ha i frosne erter. La de koke i noen minutter til de er myke. Hell av vannet og ha dem tilbake i kasserollen. Ha i smør, appelsinjuice, salt og pepper. Bruk en stavmikser til å mose det. Sett tilbake på platen og ha på lav varme.
Stek «fiskepinnene» i en stekepanne
Ha olje i en stekepanne og stek «fiskepinnene» på medium til høy varme. Til de blir gylne og sprø på begge sider. Når de er ferdige legg dem på et fat med tørkepapir.
Klar til servering
Server veganske fiskepinner med remulade, ertepure og stekte potetbåter. Kos deg!