Inspirasjonen til GroGro kom da hun stadig fikk spørsmål om hun kunne anbefale ferdig barnemat til travle dager. Hun innså at gode alternativer manglet.
Basert på egen erfaring av manglende info for hjemmelaget barnemat, skrev hun Den Lille Barnematbibelen, som ble utgitt i 2016.

– Jeg ville vise hvor viktig, men også hvor enkelt, det kan være å lage mat til barn – så lenge man får litt støtte og kunnskap, forteller gründeren.
Samtidig som hun utdannet seg til ernæringsterapeut, holdt Bruset kurs for foreldre om hvordan de enkelt kunne lage barnemat selv. Der fikk hun spørsmål om hva hun anbefalte for foreldre å kjøpe i en travel hverdag, når man ikke rekker lage maten fra bunnen av.
– Da jeg stadig fikk spørsmål om ferdige alternativer, forsto jeg at det fantes et hull i markedet. Jeg var kanskje litt naiv og tenkte: «Hvor vanskelig kan det være å lage god, ferdig barnemat?».
Hun innrømmer at det ikke var enkelt, men hyller fulle av sunn barnemat i hele landet vitner om at hun har fått det til.