Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Hjemmelaget yoghurtis med mango, ristede kokosflak, kokossukker. Ja takk! Å ha en ismaskin tilgjengelig er skikkelig luksus; hvis du plutselig får lyst på is, så har du det ferdig i løpet av en halvtimes tid. Har du ikke ismaskin, kan du fint lage denne i fryseren ved å røre litt innimellom, men da må du smøre deg med litt ekstra tålmodighet. 1 Oppskrift gir ca. en halv liter is. Denne oppskriften på yoghurtis er frisk, søt, litt syrlig og helt vegansk!
Blend mango
Skjær mangoen i biter og ha over i en blender eller kjøkkenmaskin. Kjør til en jevn masse eller bevar den litt mangobiter.
Tilsett resten av ingrediensene
Ha over yoghurt, kokosmelk og vaniljepulver og smak deg fram med agavesirup som søtning.
Frys isen
Har du en ismaskin, kan du bruke denne til den blir fin i konsistensen. Ellers heller du isen over i en plastboks og setter den i fryseren. Rør forsiktig hver halve time for å unngå krystallisering. Isen burde være fast etter ca. 2 timer.
Topp isen og nyt
Når isen er fryst, kan du servere de i fine skåler. Strø over ristede kokosflak, litt kokossukker og eventuelt noen biter av fersk mango på toppen!