Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Eggerøre helt uten egg! Prøv vegansk eggerøre, eller veggerøre som noen kaller det, for en skikkelig proteinrik og mettende helgefrokost. Veggerøren består av fast tofu som du smuldrer i så små biter som du ønsker. Retten smaker enda bedre med en plantebasert rømmedressing som du lager selv. Denne dressingen passer også godt til salater, supper, pastaretter og gryter.
Lag vegansk dressing
Bland melkefri rømme med presset hvitløk, koriander, spisskummen, mangochutney og salt etter smak. Sett kaldt.
Preparer grønnsaker og tofu
Smuldre tofuen i så små biter du vil og legg i en skål. Finhakk løk og hvitløk.
Stek løken i en stekepanne med krydder
Stek løk og hvitløk i olje på middels varme. Tilsett gurkemeie, spisskummen og muskatt i pannen etter ca. 1 minutt. Hell på litt vann slik at krydderet løser seg opp.
Ha i tofu
Ha tofuen oppi, rør og stek. Hell på soyasaus. Smak til med salt og pepper og rør mer. Når du er fornøyd med smaken, er det ferdig! Ha eventuelt i fersk gressløk/persille og bland i.
Veggerøren er klar til servering
Server veggerøren i en skål. Retten smaker nydelig med dressingen og eventuelt litt hvitløksbrød!