Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Veganske amerikanske pannekaker, er herlige, tykke pannekaker uten egg eller melk! Hemmeligheten er kikertlake som binder ingrediensene sammen og løfter røren. Du kan steke pannekakerøren med en gang, eller la den godgjøre seg i kjøleskapet over natten og steke de til frokost dagen etter. De veganske amerikanske pannekakene serveres gjerne med plantebasert krem som du kan piske selv med lønnesirup du kan ringle på toppen! Oppskriften har vi fått låne av Veganske Fristelser. En porsjon gir ca. 10 tykke pannekaker.
Smelt smør i en liten kjele
Smelt vegansk smør. Avkjøl det.
Ha det våte i en bolle
Ha kikerlake og plantemelk i en bolle.
Tilsett det tørre
I mens du visper ha i hvetemel, bakepulver, salt og sukker. Rør til en røre.
Ha i det smeltede smøret
Ha i det smeltede smøret og visp alt sammen.
Stek de med en gang eller la røren svelle
Du kan steke dem med en gang eller la de svelle over natten og stek pannekakene til frokost. Avkjøl på dem en rist.
Pisk krem og topp pannekakene
Pisk vegansk fløte med vaniljesukker til krem. Server pannekakene med lønnesirup, krem og friske bringebær.