Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
En vegansk parmesan med bare 3 ingredienser! Ha cashewnøtter, næringsgjær og litt salt i en blender og du har en melkefri parmesan på få sekunder. Den smelter ikke og du trenger heller ikke å bruke rivjern før du strør det på pizza, pasta, gryteretter, salater og supper. "Nutritional yeast", eller næringsgjær, er et inaktivt gjær, og kan ikke brukes i brødbaking. Men du kan derimot bruke det som smakstilsetning i en rekke retter. Du kan også strø det som topping på popcorn! Næringsgjær har en osteaktig og nøtteaktig smak, i tillegg til å være en fin kilde til B-vitaminer. Den veganske parmesanen oppbevares tørt, i et lufttett glass.
Ha ingrediensene i en blender
Ha cashewnøtter, næringsgjær og salt i en blender. Kjør til en grov melkonsistens.
Server som topping
Nå har du en melkefri parmesam klar til å brukes! Dryss på pasta, gryter og supper.