Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Preparer tørkede soyabiter
Ha de tørkede soyabitene over i en skål og hell over kokende vann så det dekker bitene. La bitene trekke i ca. 10 minutter. Hell av overflødig vann og klem ut vannet fra soyabitene.
Lag hjemmelaget chop suey saus
Bland appelsinjuice, riseddik og soyasaus. Visp til slutt inn maisstivelse. Sett til side.
Kutt alle grønnsakene
Kutt løk i båter, gulrot i skrå skiver eller staver. Del brokkoli i små buketter og skjær paprika i staver. Del sukkererter i to.
Stek soyabiter og grønnsaker
Varm en stor stekepanne eller en wokpanne med olje på høy varme. Ha i soyabitene fres på høy varme til de blir gyllenbrune. Tilsett så løk, gulrot og brokkoli og stek et par minutter under omrøring. Ha så i sukkererter og paprika. Stek i et par minutter til.
Hell over chop suey sausen
Hell til slutt over chop suey sausen, bland godt og stek et par minutter til sausen tykner.
Middagen er klar til servering
Din hjemmelagde chop suey er klar til servering! Ha gjerne litt ris eller nudler ved siden av. Strø over sesamfrø før servering.