Gå til hovedinnhold

Tynne veganske pannekaker

OPPSKRIFTEN LAGET AV Tiril Glasø Holseter Besøk nettside

Tynne pannekaker som kan rulles med syltetøy, sukker eller peanøttsmør? Ja, takk! Disse tynne pannekakene er superenkle å lage, og blir ferdige i en fei. Oppskriften inneholder kikertlake, som fungerer som et bindemiddel i røren. Så dersom du har laget noe med kikerterter i, er det supert å ta vare på laken slik at du kan bruke den i andre retter og desserter! Oppskriften på veganske pannekaker uten melk eller egg har vi fått låne fra Veganske Fristelser.

Total tid: 30 min
Bytt til matlagingsmodus
Unngå at skjermen går i dvale
Tynn pannekake rullet sammen med jordbærsyltetøy og delt i porsjonsbiter.
Myke, tynne pannekaker som er enkle å lage, holder seg sammen og er nydelig på smak!

FREMGANGSMÅTE

  1. Ha alt det tørre i en bolle
    Bland hvetemel, salt og sukker sammen.

  2. Hell i det våte
    Ha i plantemelk i mens du rører. Deretter gjør det samme med kikertlaken. Visp til røren er klumpefri.

  3. Stek pannekakene i en stekepanne
    Ha litt smør i en stekepanne og stek en og en pannekake.

  4. Server pannekakene med ønsket tilbehør
    Server med syltetøy, sukker eller hva enn du møtte ønske. Nyt!