Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
En herlig, vegansk suppe! Med sine sommerlige smaker av mango, kokos og basilikum er dette en suppe som passer året rundt - både når det faktisk er sommer og i tiden man går og drømmer om sommer. Innslaget av linser og quinoa gjør suppen i tillegg mettende og proteinrik. Server gjerne sammen med godt brød, friske urter og gresskarfrø på toppen.
Tilbered linser og quinoa
Start med å koke linser og quinoa som anvist på pakken. Sett så til side
Kutt grønnsaker
Skrell og kutt søtpotet og mango i terninger. Kutt gulrot i diagonale skiver. Grovhakk basilikum.
Ha kokosmelk, søtpotet og gulrot i en kjele
Ha kokosmelken i en stor kjele sammen med søtpotet og gulrot. La det koke opp.
Tilsett mango, karri og limejuice
Når kokosmelken koker, tilsett mango, karri og saften fra limen. La det småkoke i ca. 15 minutter.
Tilsett basilikum, linser og quinoa
Ha basilikum, linser og quinoa i suppen de siste 5 minuttene av koketiden. Spis som den er, eller server med godt brød, friske urter og nøtter som topping.