Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Dette ser kanskje ut som vanlig eggerøre, men den er helt vegansk! Tofu scramble, veggerøre, tofu-røre, eller scrambled tofu som det heter på engelsk, er et dyrevennlig alternativ til påskefrokosten, lunsj eller koldtbord til fest. Tofuen står for konsistens, gurkemeie for farge, og svart salt for eggsmaken.
Kutt grønnsaker
Kutt løk, paprika og sjampinjong i mindre biter.
Stek de oppkuttede grønnsakene
Varm en dyp stekepanne med bittelitt olje og stek løken blank. Når løken er blank tilsetter du paprika og sopp, stek videre på medium varme i et par minutter.
Finn en bolle og bland tofuen med de andre ingrediensene
Visp sammen tahini, soyasaus, sennep, gurkemeie og vann. Smuldre opp tofuen til store og små biter med fingrene og ha i stekepannen sammen med tahiniblandingen. Rør godt rundt.
Tilsett det siste og stek til spinaten faller sammen
Tilsett næringsgjær, spinat og gressløk. Stek til spinaten faller sammen. Smak til med salt og pepper, og eventuelt svart salt. Vær forsiktig med det svarte saltet, da det kan bli for sterk smak.
Server tofu scramble til frokost, lunsj eller middag
Tofu scramble er en frokostfavoritt, men kan også nytes til lunsj eller som tilbehør til middagen.