Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Prøv denne lekre, italienske pastaretten med vegansk fløtesaus og friske urter. Tagliatelle er en pastatype som er både flatere og bredere enn spaghetti. Har du ikke dette, smaker retten uansett like godt med andre typer pasta, slik som penne, fusilli, makaroni eller spaghetti. Tagliatelle med asparges og urter tar kort tid og er perfekt som en grønn, rask middag eller lunsj.
Kok pasta
Kok pastaen etter anvisning på pakken. Hell ut vannet og ha den tilbake i kjelen.
Skjær asparges
Skjær aspargesen i korte biter.
Stek asparges i en kjele
Varm margarinet i en middels stor kjele, ha i aspargesen og rør ved middels varme i 2 minutter, eller til den er akkurat gjennomstekt.
Tilsett resten av ingrediensene
Tilsett hakket persille og basilikum, soyafløte, salt og pepper. Stek i 2 minutter. Ha sausen over den varme pastaen i kjelen og bland forsiktig.
Klar til servering
Din tagliatelle med asparges og urter er klar! Nyt den veganske pastaretten mens den er varm, og dryss evenetuelt litt plantebasert parmesan på.