Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Vegansk dipp er raskt og enkelt å lage! Oppskriften på denne versjonen med karri og sennep kan brukes til både dressing og pålegg. Ha dem i smørbrød og burgere, salater eller med snacks. Karripulver og dijonsennep gir masse god smak, mens agavesirupen legger til en balansert sødme. En oppskrift gir en liten skål med dipp.
Ha ingredienser i en bolle
Ha soyamelk, sennep og eddik i en bolle.
Bland inn oljen med stavmikser
Visp med stavmikser mens du tilsetter litt og litt av oljen til det tykner. Smak til med salt. Vil du ha dippen litt tynnere, tar du mindre olje i.
Legg til karripulver og sirup
Rør inn karripulver og agavesirup for hånd eller med stavmikseren.
Sett kaldt
Sett kaldt så det får sette seg litt. Oppbevares på luftett glass i kjøleskap.