Gå til hovedinnhold

Søt karri og sennepsdipp

OPPSKRIFTEN LAGET AV Adele Holt-Iversen

Vegansk dipp er raskt og enkelt å lage! Oppskriften på denne versjonen med karri og sennep kan brukes til både dressing og pålegg. Ha dem i smørbrød og burgere, salater eller med snacks. Karripulver og dijonsennep gir masse god smak, mens agavesirupen legger til en balansert sødme. En oppskrift gir en liten skål med dipp.

Total tid: 10 min
Bytt til matlagingsmodus
Unngå at skjermen går i dvale
Et høyt glass med sennepsdipp toppet med friske urter står på et skjærebrett i tre.
Søt karri og sennepsdipp passer like ypperlig som pålegg på brødskiva.

FREMGANGSMÅTE

  1. Ha ingredienser i en bolle
    Ha soyamelk, sennep og eddik i en bolle.

  2. Bland inn oljen med stavmikser
    Visp med stavmikser mens du tilsetter litt og litt av oljen til det tykner. Smak til med salt. Vil du ha dippen litt tynnere, tar du mindre olje i.

  3. Legg til karripulver og sirup
    Rør inn karripulver og agavesirup for hånd eller med stavmikseren.

  4. Sett kaldt
    Sett kaldt så det får sette seg litt. Oppbevares på luftett glass i kjøleskap.