Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Behøver du en rask vegansk dessert på 1-2-3? Da er denne smuldrepaien med havregryn midt i blinken! Oppskriften har få ingredienser, og du kan velge hva slags pai du vil lage. Bruk for eksempel frosne eller ferske blåbær, bringebær eller bjørnebær! Smuldrepai med havregryn kan serveres når den er varm og nystekt, gjerne sammen med litt plantebasert vaniljesaus eller soyais! Finner du ikke paiformen din? Prøv oppskriften på syrlige key lime pie i glass!
Forvarm ovnen
Sett på stekeovnen på 200 °C.
Legg bærene i en smurt paiform
Legg de frosne eller ferske bærene i en smurt paiform.
Smuldre sammen en deig
Bruk hendene eller en foodprosessor, og smuldre margarin/kokosfett sammen med mel, havregryn, sukker og salt.
Dryss deigen over bærene og stek
Dryss deigen over bærene, og stek smuldrepaien ved 200 °C i 15-20 minutter. Smuldrene skal ha en gyllen farge.
Server smuldrepaien
Smuldrepaien smaker kjempegodt med litt soyais med vaniljesmak, plantebasert vaniljesaus eller soyakrem!