Mine oppskrifter
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Vil du lagre oppskrifter?
Opprett en konto eller logg inn på siden vår og så kan du rangere en oppskrift.
Deilige, seige sjokoladecookies uten egg, melk eller smør! Disse amerikanske sjokoladecookiesene er enkle å lage, og smaker helt himmelsk. Imponer gjestene ved kaffebesøk, eller server de myke kjeksene på et fint brett i bursdager og andre festlige begivenheter. Denne oppskriften på amerikanske sjokoladecookies er funnet i en kokebok fra det veganske bakeriet Babycakes i New York. En oppskrift gir ca. 35 cookies. Prøv også oppskriften på veganske scones fra samme kokebok!
Forvarm ovnen
Varm opp ovnen til 190 °C. Legg bakepapir på stekebrett.
Bland ingredienser i to forskjellige bakeboller
I en bakebolle blander du samme kokosolje, eplesaus, havsalt, vanilje og rårørsukker. I en annen liten bolle blandes mel, finmalte linfrø og bakepulver.
Kombiner rørene sammen
Bruk en slikkepott og rør forsiktig de tørre ingrediensene inn i de våte. Rør inn sjokoladebitene.
Legg deigen på stekebrette
Bruk en spiseskje eller en iskremskje, og legg baller med deig på stekebrettet. Pass på at det er nok plass mellom cookiesene, slik at de får flyte ut.
Stek i ovnen
Stek cookiesene i 15-20 minutter, til kantene er gyllenbrune og midten fortsatt er myk.
Avkjøl på rist
La cookiesene avkjøles på stekebrettet før de legges over på en rist. Oppbevar i en tett kakeboks.